Waar zijn wij goed in?

Wij zijn specialist op het gebied van reparatie en storingen aan BMW en Mini. Voor onze werkzaamheden kunt u kijken op de hieronder genoemde pagina’s, een prijsopgave vraagt u eenvoudig aan via de contactpagina.

Op het gebied van navigatie kunnen wij navigatiesystemen inbouwen in uw BMW of Mini. Is er sprake van een verouderd navigatiesysteem, werkt het beeldscherm niet meer of is het navigatiesysteem niet uitgerust met een Nederlandse kaart of stem dan kunnen wij dit eenvoudig aanpassen. Kijk hiervoor op de navigatiepagina om te kijken om welk systeem het gaat en vraag vervolgens eenvoudig een prijsopgave aan via de contactpagina.

Is er diefstalschade bij uw BMW of Mini, bijvoorbeeld doordat airbag’s, sportsturen, het navigatiesysteem, beeldscherm of een iDrive controller gestolen zijn uit de auto, schakel ook dan Thommy in. Wij kunnen op basis van het chassisnummer van de BMW of Mini onderdelen bestellen, vervangen, repareren en programmeren. Dit doen wij vaak ook in opdracht van verzekeringsmaatschappijen, schadebedrijven en garagebedrijven. Voor voorbeelden zie de pagina over diefstalschade.

Bij storingen aan uw BMW of Mini bijvoorbeeld door een systeem dat telkens opnieuw opstart, gegevens niet kloppen of het lang duurt voordat er reactie is vanuit het systeem is het verstandig de auto uit te laten lezen. Wij hebben BMW en Mini diagnose apparatuur waarmee we de auto tot het diepste niveau kunnen controleren en programmeren.

Het inbouwen van een telefoonsysteem, navigatiesysteem, cruise control, achteruitrijcamera of soortgelijke opties in uw BMW of Mini heet retrofitten. Wij kunnen alle wensen aan de BMW of Mini als het gaat om systemen achteraf inbouwen in uw auto.

Een vakantiecheck, APK keuring of regulier onderhoud regelt u eenvoudig bij ons. Onze vakkundige monteurs zijn gespecialiseerd in BMW en Mini’s, zo hebben wij toegang tot alle technische BMW en Mini gegevens, onderdelen en leveren wij garantie op onze werkzaamheden. JuistĀ  daarom zij wij de gewezen specialist in onderhoud en reparatie van uw BMW of Mini.